Naše kroužky

Druhé pololetí 2022/23

Níže naleznete rozpis kroužků na druhé pololetí školního roku 2022/23. Zápis na jednotlivé kroužky je možný i v průběhu roku do naplnění kapacity.
Cena se zobrazuje za celé pololetí, při zápisu se sníží o již proběhlé lekce. V rezervačním systému je možný zápis i na zkušební lekci.

Mladý chovatel

Chceš proniknout do světa zvířat a přírody v kůži chovatele nebo bádavého přírodovědce? Toužíš po poznatcích o životě různých druhů a skupin zvířat a o jejich roli v přírodě? Spolu s našimi lektory se budeme starat o naše zvířátka, naučíme se jak správně a bezpečně manipulovat s mnoha jejich druhy a postaráme se o všechny jejich potřeby. Poznáme prostředí, z něhož každé zvířátko pochází a naučíme se jejich život obohacovat pro ně správným způsobem.

Mladý zoolog

Varianta našeho chovatelského kroužku - mladí zoologové se zanoří hlouběji do různých témat, které nám pomohou pochopit, jak svět našich chovanců a různých dalších zvířat funguje. Provádíme náročnější úkoly údržby klecí a terárií, věnujeme se náročnějším aktivitám zvířecí socializace a obohacení jejich života.

Chovatelství a pokusy

Z části chovatel, z části badatel, z části kreativní kutil. Kroužek s lektory Kiki a Danem se bude nejen naučně starat o naše chovance, ale také si páteční odpoledne obohatí chemickými pokusy a kreativními aktivitami nabitými přírodovědnými vědomostmi! Děti se mohou těšit například na vyrábění periodické tabulky prvků, prozkoumání ne-newtonovské kapaliny, vytváření zvířátek z korálků, nebo si zkusí práci s mikroskopem.

Mladý chovatel 6-9 let

Pátek 16:00

Délka výuky 90 minut

• z účastnického poplatku – 1250 Kč